Zoekcriteria

VACATURES PRODUCTION & ASSEMBLY

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maakindustrie of procesindustrie, in het bijzonder op het gebied van Production & Assembly? Een functie op mbo, hbo of wo-niveau? Denk aan een baan als CNC frezer of CNC draaier, als assemblage monteur of als prototype bouwer? Hieronder vind je alle actuele vacatures bij Empiria op het gebied van Production & Assembly. Gebruik de filters om snel vacatures te vinden die jou aanspreken. 

Veel liever nog komen we met jou in gesprek. Puur. Persoonlijk. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact met ons op voor een Puur Persoonlijk Kennismakingsgesprek.

Assemblage Monteur | regio Boxmeer

Word jij enthousiast van mooie machines? En lijkt het jou te gek om te werken in een bedrijf waar je veel kunt leren en wellicht kunt doorgroeien? Lees dan snel verder.
+ Lees meer

TIG Lasser Machinebouw | Boxmeer

Maak je op voor een baan bij een innovatief bedrijf, waar de lat hoog ligt. Je werkt hier in een team waar heel veel vakkennis aanwezig is.
+ Lees meer

Bankwerker | Venlo

Ben je toe aan het grotere werk? Als Bankwerker ga je bij dit bedrijf in de regio Venlo aan de slag met eer grote produkten. Ervaring is een must!
+ Lees meer

SQA Inspector | Venray

Word jij enthousiast van mooie machines? En lijkt het jou te gek om te werken in een bedrijf waar je veel kunt leren en kunt doorgroeien? Lees dan snel verder.
+ Lees meer

CNC Draaier Programmeur | Venlo

Geen dag hetzelfde want als CNC Draaier Programmeur werk je aan kleinschalige series en enkelstuks. Je bent Pietje Precies, maar ook iemand die van aanpakken houdt. 
+ Lees meer

CNC Frezer Programmeur | Venlo

Ben je toe aan het grotere werk? Als CNC Frezer Programmeur ga je bij dit bedrijf in de regio Venlo aan de slag met grootverspaning. Ervaring is een must!
+ Lees meer

CNC Draaier Programmeur | regio Uden

Toe aan een nieuwe uitdaging? Als CNC Draaier Programmeur verspaan je metalen  producten en onderdelen in  middelgrote tot grote series. Je bent een pietje precies, maar ook iemand die...
+ Lees meer

Assemblage Monteur | Venray

Word jij enthousiast van mooie machines? En lijkt het jou te gek om te werken in een bedrijf waar je veel kunt leren en kunt doorgroeien? Lees dan snel verder.
+ Lees meer

CNC Frezer in Dagdienst | Reuver

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als CNC Frezer. Je werkt aan diverse machineonderdelen, voornamelijk kleine series en enkel stuks. 
+ Lees meer

MIG/MAG Lasser Samensteller | Venray

Een functie waarin je werkzaamheden als lasser combineert met assemblagewerkzaamheden. Je werk aan constructies met een grote variëteit in vorm.
+ Lees meer
Filter
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.