Zoekcriteria

VACATURES PRODUCTION & ASSEMBLY

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maakindustrie of procesindustrie, in het bijzonder op het gebied van Production & Assembly? Een functie op mbo, hbo of wo-niveau? Denk aan een baan als CNC frezer of CNC draaier, als assemblage monteur of als prototype bouwer? Hieronder vind je alle actuele vacatures bij Empiria op het gebied van Production & Assembly. Gebruik de filters om snel vacatures te vinden die jou aanspreken. 

Veel liever nog komen we met jou in gesprek. Puur. Persoonlijk. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact met ons op voor een Puur Persoonlijk Kennismakingsgesprek.

CNC Operator / Insteller | Venray

 Een functie voor iedere operator die wil uitblinken in zijn vak. Je werkt aan hoogwaardige producten in middelgrote series, 90% van je tijd bestaat uit het bedienen van draai- of...
+ Lees meer

Proto Medewerker Dagdienst | Venlo

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als Proto Medewerker. Je werkt aan diverse machineonderdelen, voornamelijk enkel stuks en kleine series. 
+ Lees meer

CNC Frezer Programmeur in Dagdienst | Venray

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als CNC Frezer. Je werkt aan diverse machineonderdelen, voornamelijk kleine series en enkel stuks. 
+ Lees meer

CNC Frezer Programmeur in Dagdienst | Boxmeer

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als CNC Frezer. Je werkt aan diverse machineonderdelen, voornamelijk enkel stuks met diverse afmetingen. 
+ Lees meer

CNC Draaier Programmeur | Weert

Toe aan een nieuwe uitdaging? Als CNC Draaier Programmeur verspaan je metalen en kunststof onderdelen in  middelgrote tot grote series. Je bent een pietje precies, maar ook iemand die van...
+ Lees meer

Allround Monteur Machinebouw | Deurne

Een allround functie voor een breed inzetbare techneut. Je assembleert en test nieuwe machines voor de agrarische sector en pleegt onderhoud eraan.
+ Lees meer

TIG Lasser Machinebouw | Boxmeer

Maak je op voor een baan bij een innovatief bedrijf, waar de lat hoog ligt. Je werkt hier in een team waar heel veel vakkennis aanwezig is.
+ Lees meer

Assemblagemonteur Machinebouw | Venlo

Een uitdaging voor ervaren Assemblagemonteurs Machinebouw. Je bouwt complexe modules zowel zelfstandig als in teamverband op. De techniek is gevarieerd.
+ Lees meer

CNC Frezer Programmeur | Sevenum

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak. Je werkt aan hoogwaardige producten in kleine series. 25% van je tijd bestaat uit programmeerwerk. 
+ Lees meer
Filter
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.