Over empiria

WERVING & SELECTIE IN DE SUPPLY CHAIN

Functies in de supply chain behoren – als je het ons vraagt – tot de meest dynamische banen in Nederland. En professionals die in de supply chain werken, vinden wij helden. Die overtuigingen, zijn onze drijfveer voor wat we doen. Als een betrouwbare zaakwaarnemer koppelen we ervaren professionals met een mbo-, hbo- of wo-achtergrond aan de mooiste bedrijven in voornamelijk Zuidoost Nederland. Dat doen we op basis van werving en selectie of op basis van detachering. 

PUUR PERSOONLIJK

Empiria staat voor een puur persoonlijke dienstverlening. Wat we daaronder verstaan? Geen gladde praatjes, maar eerlijk zakendoen. Open en transparant communiceren en handelen. Samenwerken met werkgevers op basis van vertrouwen, zonder rompslomp en tegen goede tarieven. En als we de rol van detacheerder vervullen, goed werkgeverschap.

ONS NETWERK: MEER DAN ALLEEN WERVING & SELECTIE

Alleen ga je sneller, samen sta je sterker! Daarom werken we nauw samen met Thaeles, onze ‘zus' die letterlijk met ons ‘samenwoont’. Thaeles versterkt onze dienstverlening. En daar profiteer jij – kandidaat of werkgever – van. 

  • Thaeles: sterke HR businesspartner, actief waar werk en ontwikkeling elkaar raken. De adviseurs van Thaeles weten alles over persoonlijke ontwikkeling (leiderschap, management development), duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en outplacement. De expertise van Thaeles schakelen we in als tijdens werving- en selectietrajecten assessments wenselijk zijn.  
  • Thaeles Arbo: arbodienstverlening en verzuimbegeleiding. Thaeles Arbo verzorgt het casemanagement voor veel MKB bedrijven in het Zuiden van Nederland. 
Bekijk alle vacatures
PUUR. PERSOONLIJK. KENNISMAKINGSGESPREK

Eigenlijk zit je nog prima op je plek bij je huidige werkgever. Maar soms bekruipt je toch een gevoel van twijfel… Is het gras ergens anders niet groener? Is het niet eens tijd voor een volgende stap? Kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken! Met onze adviseurs kun je sparren over de mogelijkheden voor jouw loopbaan.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Empiria werkt voor John Deere
Empiria werkt voor Kuhn
Empiria werkt voor Marel
Empiria werkt voor Nedinsco
Empiria werkt voor Oerlikon
Empiria werkt voor Stadler
Empiria werkt voor Unisign
Empiria werkt voor WEIR Minerals
Empiria werkt voor Christiaens Group
Empiria werkt voor MGG