Puur. persoonlijk. kennismakingsgesprek

VRIJBLIJVEND EN VERTROUWELIJK SPARREN OVER EEN VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN

Als supply chain professional met enkele jaren ervaring, ken je het klappen van de zweep. Je hebt een leuke baan. Je hebt het best naar je zin bij je huidige werkgever. Je kunt goed overweg met je collega’s. Maar soms bekruipt je toch een gevoel van twijfel… Is het gras ergens anders niet groener? Is het niet eens tijd om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging? Of een baan dichter bij huis? Heeft een ander bedrijf betere secundaire arbeidsvoorwaarden die beter passen bij jouw levensfase? Herkenbaar? Maak dan een afspraak voor een Puur. Persoonlijk. Kennismakingsgesprek bij Empiria. 

Het is voor je gevoel misschien nog te vroeg om actief op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Misschien weet je nog helemaal niet wat je wilt. Maar juist in deze fase zou je eens graag – in alle vertrouwen – willen sparren met een professional. Iemand die de branche kent, die jouw taal spreekt en die jou – vanuit zijn expertise – kan adviseren over jouw carrièremogelijkheden.

VERTROUWELIJK

Vertrouwen en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen heel goed dat - zeker in deze fase van jouw oriëntatie op de arbeidsmarkt – nog niemand hoeft te weten dat je eens aan het rondkijken bent. 
Daarom plannen we zo’n Puur. Persoonlijk. Kennismakingsgesprek altijd op een moment dat het jou schikt. Dat kan ook in de avonduren.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN PUUR. PERSOONLIJK. KENNISMAKINGSGESPREK

Bel ons voor een afspraak (T. 088 - 378 2736), stuur ons een e-mail (info@empiria.nl) of vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact op met jou.

Bekijk alle vacatures
PUUR. PERSOONLIJK. KENNISMAKINGSGESPREK

Eigenlijk zit je nog prima op je plek bij je huidige werkgever. Maar soms bekruipt je toch een gevoel van twijfel… Is het gras ergens anders misschien groener? Is het niet eens tijd voor een volgende stap? Kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken! Met onze adviseurs kun je sparren over de mogelijkheden voor jouw loopbaan.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Empiria werkt voor Kuhn
Empiria werkt voor Marel
Empiria werkt voor Nedinsco
Empiria werkt voor Oerlikon
Empiria werkt voor Stadler
Empiria werkt voor Unisign
Empiria werkt voor WEIR Minerals
Empiria werkt voor Christiaens Group
Empiria werkt voor MGG