EEN BAAN NEEM JE NIET. DIE KIES JE

Bij Empiria draait het om jou! Natuurlijk kunnen we je direct matchen als we een geschikte vacature voor je hebben. Maar we gaan verder! Met jouw kennis, ervaring en carrièrewensen als uitgangspunt, gaan we op zoek naar werk dat écht bij je past. Werk waar je elke morgen fluitend voor opstaat. Een functie die past als een handschoen. Bij een bedrijf waar jij je als een vis in het water voelt. En bovenal: een baan waar je trots op bent. 

Van baan veranderen… In een tijd waarin bedrijven in de rij staan voor professionals die uit het goede hout gesneden zijn, is het aanlokkelijk om eens verder te kijken. Het vinden van ‘gewoon’ nieuw werk is niet moeilijk. Daar heb je ons echt niet voor nodig. Maar waarom zou je genoegen nemen met ‘gewoon’? Juist nú heb je de mogelijkheid om te kiezen. Bij Empiria zorgen we ervoor dat je wat te kiezen hebt. 

EEN GOED GESPREK, EEN EERLIJK ADVIES

Biji Empiria beginnen we met een goed gesprek. Samen aan tafel, elkaar in de ogen kijken, een kop koffie (of thee) erbij. We willen jou écht leren kennen. Waar liggen je interesses? Wat drijft jou? Waar ben je goed in? Welke ervaring heb je? En vooral: hoe sluit  een nieuwe baan zo goed mogelijk bij jou aan?

WIJ WERKEN VOOR JOU!

Bij Empiria zijn we er voor jou. Puur. Persoonlijk. Eigenlijk zijn we een persoonlijke coach, kruiwagen, accountmanager en ambassadeur in één.  We begeleiden je vanaf het moment dat je je gaat oriënteren op de arbeidsmarkt (eventueel aangevuld met een loopbaanscan of assessment). En we maken afspraken voor je bij werkgevers, bereiden je voor op sollicitatiegesprekken en onderhandelen voor jou over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook hier geldt: jouw wensen zijn belangrijk. Het draait om jou!

WAAROM EMPIRIA?

  1. In gesprek met professionials die jouw taal spreken.
  2. Eerlijk advies over jouw carrièremogelijkheden.
  3. Ingangen bij werkgevers ook zonder vacatures.
  4. Persoonlijke aandacht: het draait om jou!
  5. Direct in dienst bij je nieuwe werkgever.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN PUUR PERSOONLIJK KENNISMAKINGSGESPREK

Vrijblijvend en vertrouwelijk sparren over een volgende stap in je loopbaan. Bel ons voor een afspraak (T. 088 - 378 2736), stuur ons een e-mail (info@empiria.nl) of vul het bel-me-terug formulier in. Dan nemen wij contact op met jou. 

Bekijk alle vacatures
PUUR. PERSOONLIJK. KENNISMAKINGSGESPREK

Eigenlijk zit je nog prima op je plek bij je huidige werkgever. Maar soms bekruipt je toch een gevoel van twijfel… Is het gras ergens anders misschien groener? Is het niet eens tijd voor een volgende stap? Kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken! Met onze adviseurs kun je sparren over de mogelijkheden voor jouw loopbaan.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Empiria werkt voor Kuhn
Empiria werkt voor Marel
Empiria werkt voor Nedinsco
Empiria werkt voor Oerlikon
Empiria werkt voor Stadler
Empiria werkt voor Unisign
Empiria werkt voor WEIR Minerals
Empiria werkt voor Christiaens Group
Empiria werkt voor MGG