EMPIRIA BRENGT ERVARING BINNEN

Uw organisatie schreeuwt om professionals op mbo-, hbo- of wo-niveau, vast of op tijdelijke basis. Dan wilt u zakendoen met een partij die de supply chain van haver tot gort kent. Met een consultant die de taal van de branche spreekt. Met een bureau dat – spot-on - de juiste kandidaten voordraagt; mensen met de juiste kennis en ervaring, maar bovenal mensen die passen bij uw bedrijf. Empiria, aangenaam! Al meer dan 15 jaar zijn we specialist in de werving & selectie én detachering van ervaren professionals in de supply chain. 

PUUR. PERSOONLIJK.

Puur. Persoonlijk. Het is niet alleen een mooie slogan, het zit in ons DNA. Wat het betekent? Dat we onze kandidaten stuk voor stuk persoonlijk kennen. Natuurlijk weten we wat ze in huis hebben qua kennis en ervaring. Maar waar we het verschil maken, is dat we ook hun drijfveren en ambities kennen, hun ontwikkelmogelijkheden, hun hobby’s, hun privésituatie en ga zo maar door. Door die persoonlijke aandacht zijn we in staat om betere matches te maken; niet zomaar een nieuwe medewerker, maar een echte professional die op alle fronten voor uw organisatie meerwaarde levert. 

EEN FRISSE KIJK OP WERVING & SELECTIE

Kandidaten bevinden zich anno nu in een keuzemarkt. Dat vraagt om een frisse kijk op werven. Door onze gerichte markt- en marketingbenadering hebben we een netwerk van kandidaten - de crème-de-la-crème uit de markt – die voorzichtig eens rondkijken naar een nieuwe baan, maar nog niet actief zijn als werkzoekende. Deze kandidaten in spé begeleiden we bij een volgende stap in hun loopbaan. Naar uw bedrijf? We stellen hem of haar graag aan u voor, ook als u geen vacatures heeft. 

WAAROM EMPIRIA?

  1. Selectie van kandidaten op basis van competenties, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden.
  2. Direct contact met latent werkzoekenden.
  3. Werving en selectie op basis van no-cure-no-pay.
  4. No-nonsense, prettig samenwerken op basis van vertrouwen.
  5. Al meer dan 15 jaar ervaring in de supply chain.

SNA KEURMERK

Empiria BV is opgenomen in het Register Normering Arbeid en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1. De vermelding van Empiria BV - met bijbehorend certificaat - vindt u in het register van Stichting Normering Arbeid. Het register wordt dagelijks geüpdate. 

Bekijk alle vacatures
TIJD VOOR EEN KOP KOFFIE?

We komen graag eens langs om met u van gedachten te wisselen en delen dan ook graag onze expertise met u. Neem contact met ons op. Dan maken we een afspraak.

+ Neem contact op

Wij werken onder andere voor

Empiria werkt voor John Deere
Empiria werkt voor Kuhn
Empiria werkt voor Marel
Empiria werkt voor Nedinsco
Empiria werkt voor Oerlikon
Empiria werkt voor Stadler
Empiria werkt voor Unisign
Empiria werkt voor WEIR Minerals
Empiria werkt voor Christiaens Group
Empiria werkt voor MGG