Zoekcriteria

Vacatures

Operationeel Inkoper

Als Operationeel Inkoper ben jij de drijvende kracht achter het plaatsen van tijdige en nauwkeurige inkooporders, en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt van bevestiging tot levering.
+ Lees meer

Administratief Warehouse Medewerker | Baarlo

Heb je logistiek inzicht en wil je werken in een dynamische omgeving met modern warehouse en een team van ervaren medewerkers? We zijn op zoek naar een administratief medewerker voor onze klant.
+ Lees meer

Monteur Technische Dienst (junior) | Venlo

Ben jij die (junior) Monteur TD die motiverend is richting zijn team? En word jij enthousiast van mooie machines? En lijkt het jou te gek om te werken in een gezond en groeiend...
+ Lees meer

Tekenaar / Constructeur | Venlo

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als  tekenaar / constructeur. 
+ Lees meer

Mechanical Engineer | Venlo

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als mechanical engineer. 
+ Lees meer

CAM Programmeur

Heb je technisch inzicht en wil je werken in een dynamische omgeving met moderne productietechniek en een team van ervaren medewerkers? We zijn op zoek naar een CAM programmeur voor onze klant.
+ Lees meer

Quality Manager

Een functie voor iemand die wil uitblinken in zijn vak als Manager Kwaliteit! 
+ Lees meer

Monteur Assemblage | Boxmeer

Word jij enthousiast van mooie machines? En lijkt het jou te gek om te werken in een bedrijf waar je veel kunt leren en wellicht kunt doorgroeien? Lees dan snel verder.
+ Lees meer

Elektromonteur Voertuigtechniek | Venlo

Ben jij een technicus die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied voertuigtechniek? En zoek je een werkomgeving om bij te mogen dragen aan duurzame...
+ Lees meer

Teamleider Bankwerken / Montage | regio Roermond

Je hebt een goed technisch inzicht en zet de  afdeling bankwerken en assemblage verder op de kaart. Je bent hierin zowel sturend als motiverend richting jouw team.
+ Lees meer
Filter