Zoekcriteria

VACATURES MAINTENANCE & SERVICE

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maakindustrie of procesindustrie, in het bijzonder op het gebied van Maintenance & Service? Een functie op mbo, hbo of wo-niveau? Denk aan een baan als onderhoudsmonteur, servicemonteur of als field service engineer? Hieronder vind je een greep uit de actuele vacatures bij Empiria op het gebied van Maintenance & Service. Gebruik de filters om snel vacatures te vinden die jou aanspreken. 

Veel liever nog komen we met jou in gesprek. Puur. Persoonlijk. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact met ons op voor een Puur Persoonlijk Kennismakingsgesprek.

Teamleider Technische Dienst | Eindhoven

Je hebt een goed technisch inzicht en zet de onderhoudsorganisatie verder op de kaart. Je bent hierin zowel sturend als motiverend richting jouw team.
+ Lees meer

Field Service Engineer - wereldwijd | Venlo

Een baan voor zelfstandige avonturiers met een passie voor zware mechanische machineconstructies en met interesse in proces- en besturingstechniek.  
+ Lees meer

Aankomend Installatie Verantwoordelijke | Eindhoven

Een afwisselende en verantwoordelijke functie voor denkers & doeners in één, bij een organisatie die continu investeert in haar medewerkers.
+ Lees meer

Service- en Onderhoudsmonteur | Venray

Houd jij ‘jouw klanten’ – innovatieve agrarische bedrijven – up and running? Een aantrekkelijke functie als je 4 dagen per week wilt werken.
+ Lees meer

Allround Monteur Machinebouw | Deurne

Een allround functie voor een breed inzetbare techneut. Je assembleert en test nieuwe machines voor de agrarische sector en pleegt onderhoud eraan.
+ Lees meer

Storingsmonteur Treinen | Venlo

Elke dag spelen met treintjes… maar dan het echte werk! Een baan voor iemand die van afwisseling houdt en graag zelfstandig beslissingen neemt. 
+ Lees meer

Werkvoorbereider Service | Venlo

Zoek je afwisselend werk, ben je technisch onderlegd en gaat leidinggeven je natuurlijk af? Op deze hightech serviceafdeling is geen dag hetzelfde.
+ Lees meer
Filter
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.