Zoekcriteria

VACATURES ENGINEERING & SUPPORT

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maakindustrie of procesindustrie, in het bijzonder op het gebied van Engineering & Support? Een functie op mbo, hbo of wo-niveau? Denk aan een baan als mechanical engineer, project engineer of sales engineer of als technisch inkoper? Hieronder vind je alle actuele vacatures bij Empiria op het gebied van Engineering & Support. Gebruik de filters om snel vacatures te vinden die jou aanspreken.

Veel liever nog komen we met jou in gesprek. Puur. Persoonlijk. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact met ons op voor een Puur Persoonlijk Kennismakingsgesprek.

SQA Inspector | Venlo

Wij zijn voor een SQA team van een klant van ons op zoek naar een ervaren Supplier Quality Assurance (SQA) Inspector
+ Lees meer

Mechanical Engineer | Venlo

Ben jij een Mechanical Engineer met een passie voor zware mechanische machineconstructies? Heb je ook affiniteit en interesse in zowel procestechniek als besturingstechniek? En zou je graag...
+ Lees meer

Werkvoorbereider Onderhoudsbedrijf | Venlo

Een veelzijdige functie waarin je veel contact hebt met afdeling verkoop, productie, montage en klanten. Je werkt binnen een hecht team op het bedrijfsbureau, waar geen dag hetzelfde is.
+ Lees meer

Mechanical Engineer Machinebouw | Venray

Als Mechanical Engineer ben je actief betrokken in projecten, vanaf de conceptfase tot en met het begeleiden van jouw ontwerpen in productie.
+ Lees meer

Constructeur Machinebouw | Panningen

Initiatiefrijke en ambitieuze constructeurs opgelet: bij Unisign komen jouw klant specifieke ontwerpen tot leven in een hightech productieomgeving.
+ Lees meer

Automation Engineer Agro | Deurne

Een allround functie voor een breed inzetbare techneut. Je bent van A tot Z betrokken bij projecten, complexe vraagstukken voor de agrarische sector.
+ Lees meer

Hardware Engineer Machinebouw | Horst

Een functie voor een ervaren professional die graag het voortouw neemt in toegewezen projecten; een nuchtere persoonlijkheid met ambitie.
+ Lees meer

Werkvoorbereider Service | Venlo

Zoek je afwisselend werk, ben je technisch onderlegd en gaat leidinggeven je natuurlijk af? Op deze hightech serviceafdeling is geen dag hetzelfde.
+ Lees meer
Filter