Zoekcriteria

VACATURES ENGINEERING & SUPPORT

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maakindustrie of procesindustrie, in het bijzonder op het gebied van Engineering & Support? Een functie op mbo, hbo of wo-niveau? Denk aan een baan als mechanical engineer, project engineer of sales engineer of als technisch inkoper? Hieronder vind je alle actuele vacatures bij Empiria op het gebied van Engineering & Support. Gebruik de filters om snel vacatures te vinden die jou aanspreken.

Veel liever nog komen we met jou in gesprek. Puur. Persoonlijk. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact met ons op voor een Puur Persoonlijk Kennismakingsgesprek.

Project Engineer Apparatenbouw | Venlo

Dit is een baan voor een coördinator, die alle betrokkenen gedurende een project van de juiste technische informatie voorziet. Een echte spilfunctie.
+ Lees meer

Constructeur Projectleider Landbouwmachines | Geldrop

Een vacature voor een bevlogen werktuigbouwkundige die graag creatief en pragmatisch te werk gaat en als projectleider de touwtjes in handen heeft.
+ Lees meer

Automation Engineer Agro | Deurne

Een allround functie voor een breed inzetbare techneut. Je bent van A tot Z betrokken bij projecten, complexe vraagstukken voor de agrarische sector.
+ Lees meer

Mechanical Engineer Apparatenbouw | Venlo

Een baan voor werktuigbouwkundigen die kunnen communiceren; mensen die graag hun tanden zetten in het ontwerpen van zware mechanische machineconstructies.
+ Lees meer

Werkvoorbereider CAM-Programmeur | Venlo

Een vacature voor een technische duizendpoot die al enkele jaren meeloopt als CAM-programmeur en werkvoorbereider. 
+ Lees meer

Hardware Engineer Machinebouw | Horst

Een functie voor een ervaren professional die graag het voortouw neemt in toegewezen projecten; een nuchtere persoonlijkheid met ambitie.
+ Lees meer

Constructeur Tekenaar Machinebouw | Someren

De zeer uiteenlopende klantvragen doen elke dag weer een beroep op jouw creativiteit en inventiviteit. Draag jij bij aan de groeiambities van KOAT?
+ Lees meer

Test Engineer - 50% wereldwijd | Geldrop

Een droombaan voor avonturiers met passie voor landbouwmachines, ook voor starters. Je test en optimaliseert machines en voert demonstraties uit.
+ Lees meer

Werkvoorbereider Service | Venlo

Zoek je afwisselend werk, ben je technisch onderlegd en gaat leidinggeven je natuurlijk af? Op deze hightech serviceafdeling is geen dag hetzelfde.
+ Lees meer

Constructeur Machinebouw | Panningen

Initiatiefrijke en ambitieuze constructeurs opgelet: bij Unisign komen jouw klant specifieke ontwerpen tot leven in een hightech productieomgeving.
+ Lees meer
Filter
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.