"Welkom bij empiria"
"Ervaring is kennis"
"Zonder rompslomp"

Wat we doen

Onze aanpak

Onze consultants zijn erop gericht om een langdurige relatie met je op te bouwen.
Zij zijn geïnteresseerd in jou als persoon; in zowel de sterke competenties als wat je bezig houdt, de intrinsieke motivatie. Aan de hand van een eerste gesprek geven zij duidelijk aan of je al dan niet op de specifieke vacature past waarop je hebt gesolliciteerd. Ook als zij denken dat er meer passende mogelijkheden of alternatieven zijn binnen ons netwerk, wordt dit meteen met je besproken.

Jouw kandidatuur wordt alleen voorgelegd aan onze opdrachtgever, als je een persoonlijk gesprek hebt gehad met een consultant, je geïnformeerd werd over de inhoud van de betreffende vacature en je akkoord hebt gegeven om geïntroduceerd te worden.

Gedurende de hele sollicitatieprocedure voorziet een consultant jou van alle benodigde informatie, regelt gespreksdata, geeft sollicitatietips en onderhandelt desgewenst voor je over de arbeidsvoorwaarden bij jouw nieuwe werkgever. Voor de periode, dat je op basis van een detacheerconstructie in dienst bent van Empiria, blijft de betreffende consultant jouw eerste aanspreekpunt. Een consultant behartigt jouw belangen tot het moment van uitdiensttreding.

Meerwaarde

  • Voor jou staat een groot netwerk aan ondernemingen ter beschikking met interessante vacatures en tijdelijke opdrachten (ook voor zelfstandigen).
  • Je kunt jezelf vooraf discreet oriënteren en laten informeren over jouw mogelijkheden c.q. wensen op de arbeidsmarkt zonder openlijk te solliciteren. Daardoor neemt de kans op een goede, op jouw eigen behoeften en ambities afgestemde nieuwe baan of tijdelijke opdracht aanmerkelijk toe.
  • Gedurende een sollicitatieprocedure voor een vaste baan spannen wij ons in om voor je gunstige arbeidsvoorwaarden te verkrijgen bij een nieuwe werkgever.
  • Empiria staat voor goed werkgeverschap. Wat ons op de arbeidsmarkt onderscheidt, is dat wij voor jouw stabiele financiële toekomst zorgen. Empiria is aangesloten bij een aantal grote bedrijfstakpensioenfondsen, zoals het pensioenfonds PME en StiPP. Wij bieden je de mogelijkheid hiervan gebruik te maken voor de duur dat je bij ons in dienst bent. 

Wil je meer weten?

Spreekt onze dienstverlening je aan en wil je weten wat Empiria voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op of laat een 'bel mij terug' notitie achter. Wij bellen je dan binnen één werkdag terug.
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.