"Welkom bij empiria"
"Ervaring is kennis"
"Zonder rompslomp"

Wie we zijn

Organisatie

Empiria staat voor helder, transparant en eerlijk detacheren en werven & selecteren van ervaren professionals naar organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan ervaring. Wij garanderen detacheren zonder rompslomp en tegen uitermate aantrekkelijke tarieven. De werving & selectie is op basis van competenties en drijfveren, zodat u de medewerker krijgt die op alle fronten voor uw organisatie meerwaarde levert.

Markt

Empiria is actief binnen de maakindustrie. Onze opdrachtgevers zijn OEM’ers, System Suppliers en Machinefabrieken. Zij ontwikkelen en produceren machines en apparaten, (sub) assemblies en onderdelen voor de markten:

  • semiconductor
  • medisch
  • voedingsmiddelen
  • consumenten
  • automotive
  • defensie

Professionals

Empiria richt zich op mensen vanaf MBO-niveau en met veel werkervaring binnen een vakgebied. Mensen die hun sporen hierin hebben verdiend. Daarom typeren wij hen als professionals. Empiria staat voor goed werkgeverschap en beseft dat ervaren mensen andere behoeften hebben qua arbeidsvoorwaarden dan starters.

Wij bemiddelen hen naar functies binnen een productieomgeving, zoals (CAD)/CAM programmeur, CNC verspaner, werkvoorbereider, calculator, project engineer, meettechnicus, quality engineer en manufacturing engineer.

Netwerk

Empiria heeft een tweetal zusterorganisaties, Thaeles en Regiopoortwachters Zuidoost. Gezamenlijk positioneren wij ons als een full service dienstverlener op het gebied van HRM.

Thaeles is specialist op het gebied van mens, werk en verandering en is actief op de gebieden organisatie & ontwikkeling, loopbaan & verandering en werk & verzuim. U kunt hierbij denken aan diensten, zoals outplacement, coaching, loopbaanontwikkeling, re-integratie tweede spoor en test en assessment.
Voor werving en selectietrajecten maken wij bijvoorbeeld graag gebruik van de uitgebreide expertise van Thaeles op het terrein van test en assessment programma's.

Regiopoortwachters Zuidoost is actief op het gebied van arbodienstverlening en verzuimbegeleiding. Vanuit een landelijke samenwerking met collega Regiopoortwachters verzorgt Regiopoortwachters Zuidoost het casemanagement voor veel organisaties in het Zuiden van Nederland.

Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.