"Welkom bij empiria"
"Ervaring is kennis"
"Zonder rompslomp"

Wat we doen

Onze aanpak

Empiria werkt op basis van wederzijds vertrouwen. Na een korte en duidelijke uitleg door u over de vereiste criteria, wordt de selectieprocedure meteen gestart.
De zoekopdracht wordt op basis van “no-cure-no-pay” aanvaard. Onze dienstverlening vindt plaats op basis van detachering of werving & selectie.
Alle kandidaten zijn middels een persoonlijk gesprek bij ons bekend en referenties zijn gecheckt. Indien gewenst, kunnen we test en assessment programma’s afnemen. Deze kennis en faciliteiten zijn binnen onze organisatie aanwezig en worden - tegen betaling - ingezet bij exclusieve werving & selectie trajecten.

Meerwaarde

  • Onze zoektocht naar kandidaten wordt snel en met behoud van kwaliteit uitgevoerd. Dit dankzij ons groot netwerk, dat een ruim potentieel van, vaak op korte termijn, inzetbare professionals bevat. Elke voorgedragen kandidaat is vooraf aan de gestelde criteria getoetst. Dat werkt efficiënt, bespaart u tijd én geld!
  • Empiria staat voor goed werkgeverschap en beseft dat ervaren mensen andere behoeften hebben qua arbeidsvoorwaarden dan starters. Dit regelen wij onder andere door aansluiting te zoeken bij een aantal grotere bedrijfstakpensioenfondsen, zoals het pensioenfonds PME en StiPP.
    Hiermee positioneert Empiria zich regelrecht als een intermediair die het organisaties mogelijk maakt om ervaren mensen flexibel in te zetten en daarbij een scherp oog heeft voor de belangen van deze medewerkers.
  • Empiria hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en is helder en transparant in haar werkwijze. Dat wil zeggen geen wekelijkse urenbriefjes maar voor u maandelijks één vast te factureren bedrag.

Wilt u meer weten?

Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat Empiria voor uw organisatie kan betekenen?
Neemt u dan telefonisch contact op of laat een 'bel mij terug' notitie achter. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug.

Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.