"Welkom bij empiria"
"Ervaring is kennis"
"Zonder rompslomp"

Test en assessment

Meer inzicht

Empiria biedt u de mogelijkheid gevalideerde test en assessment programma’s in te zetten. Deze geven u een compleet beeld van het achterliggende profiel van een kandidaat in relatie tot de vacante functie. Het levert u aanvullende informatie op het gebied van kennis, vaardigheden en gedrag.

De programma’s worden bijvoorbeeld ingezet ten behoeve van functies waar kandidaten een sleutelpositie vervullen binnen uw organisatie. De geschiktheid van kandidaten voor functies en de slagingskans in de uitoefening ervan worden onderbouwd. Bovendien biedt het u ingangsinformatie voor de toekomstige ontwikkeling van een kandidaat binnen uw organisatie.

Voor het testprogramma maken wij gebruik van Profile Dynamics - een testmethode welke wereldwijd door vele organisaties wordt toegepast. De drijfveren van kandidaten worden hiermee inzichtelijk gemaakt middels een zevental kleuren. Deze kleuren staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Een persoonlijk scoreprofiel op deze zeven kleuren wordt bepaald aan de hand van een vragenlijst. De individuele profielen worden desgewenst vertaalt naar een teamprofiel, een afdelingsprofiel of zelfs een volledig organisatieprofiel. Aan de hand van de persoonlijke profielen en het teamprofiel is de individuele bijdrage en de samenwerking binnen het team inzichtelijk.

Alle programma's worden uitgevoerd door onze zusterorganisatie Thaeles, waarvan de psychologen werken volgens de beroepscode van het PSYNIP.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat Empiria hierin voor uw organisatie kan betekenen?
Neemt u dan telefonisch contact op of laat een 'bel mij terug' notitie achter. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug.
Empiria gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.